FÒRUM FORESTAL DE BARCELONA

IV FÒRUM FORESTAL DE BARCELONA amb l’objectiu principal de col·laborar en la millora i el progrés del sector forestal i de la gestió dels boscos.

La trobada s’ordena a través de taules rodones que intenten articular amb fluïdesa les connexions i relacions entre la indústria, els productors de fusta, les empreses d’aprofitaments, la universitat o els tècnics especialitzats, tan privats com de les institucions públiques. L’entorn és idoni per establir sinergies, relacions comercials i intercanvis de visions. També, per formar-se una idea de l’evolució del sector.

Aquesta quarta edició es centrarà en la gestió dels boscos d’utilitat pública de propietat municipal. El bosc públic és objecte de debat tan pel que fa a la seva gestió i planificació com pel que signifiquen els seus aprofitaments per l’economia comarcal. El fòrum l’ha escollit perquè la seva discussió pot incidir sobretot en les economies de muntanya i en el progrés democràtic.

La jornada consta de dues parts: la primera gira entorn la gestió del bosc públic municipal i la segona està dedicada al seu aprofitament.

Inscripcions obligatòries a través d’aquest formulari.

Imatges de l’acte:

iv_ffb_3 iv_ffb_2 iv_ffb_1

ACTIVITAT ORGANITZADA PER:

icea


  • Details
  • Gallery
  • More

Promou i organitza

Patrocina

Col·labora