Carregant Esdeveniments

SETMANA DE L’ARTESANIA DE CATALUNYA

7 Octubre, 2019 @ 8:00 am - 13 Octubre, 2019 @ 5:00 pm
  • This esdeveniment has passed.

Un any més, arriba la Setmana d’Artesania de Catalunya, que en aquesta VIII edició es durà a terme entre els dies 7 i 13 d’octubre de 2019.

Sota el lema “Artesania Divina”(*), reivindiquem l’artesania com element transversal en la nostra societat pel seu gran valor cultural, social, patrimonial i econòmic, que uneix coneixement (de la tècnica i de la matèria), art (creativitat i innovació), identitat (tradició i contemporaneïtat) i caràcter internacional (local i universal). Reivindiquem també els seu valor social, com a fet identitari i com a vehicle d’expressió singular i únicque ens fa arribar arreu del món.

Durant aquests set dies es concentraran un conjunt d’activitats de promoció, coneixement i difusió de l’artesania catalana arreu del territori. Aquestes activitats són força variades, i consisteixen en visites guiades d’edificis emblemàtics – on l’artesania hi té una presència imprescindible -, la primera Mostra d’Audiovisuals sobre Artesania que es fa a Catalunya, activitats familiars i infantils, demostracions d’ofici, conferències, taules rodones, debats, masterclass, presentacions, exposicions, jornades de portes obertes, fires, entre altres propostes.

Detalls

Inici: 7 Octubre, 2019 @ 8:00 am
Finalització: 13 Octubre, 2019 @ 5:00 pm
Categoria Esdeveniment:Actes socials

Recinte

Venue Name: CATALUNYA
Address: Espanya
+ Google Map