Arranquem amb la

SETMANA DE LA FUSTA 2016,

si vols participar-hi, posa't en contacte amb

Comunicació i Màrqueting

933 233 200

 

La SETMANA DE LA FUSTA DE CATALUNYA és l’esdeveniment més important del món de la fusta, el moble i l'hàbitat al territori català.

Del 16 fins el 25 d'octubre de 2015 acollirà molts actes a tota Catalunya, relacionats amb la fusta, el moble i l'hàbitat, alguns adreçats als professionals i d'altres a la societat en general (veure PROGRAMACIÓ).

Està orientada a valoritzar la Cultura de la Fusta en la nostra societat i dibuixa l'eix bàsic d'un projecte estratègic, estructural i de país.

Està promoguda i coordinada pel Gremi de Fusters, Ebenistes i Similars de Barcelona i té el suport de les principals empreses relacionades amb el món de la fusta, de les institucions públiques (autonòmiques i locals) implicades i dels principals partits amb representació al Parlament de Catalunya. 

Compta també amb la cooperació de la major part de les organitzacions relacionades amb el món de la fusta, que organitzen i realitzen actes dins del marc de la SETMANA adreçats al seu àmbit d'influència.

Els OBJECTIUS de la Setmana de la Fusta de Catalunya son:

  • PROMOURE i VALORITZAR la cultura de la fusta sostenible, d’origen català i de qualitat en la nostra societat a tots els nivells.
  • CONNECTAR el món de la fusta amb d’altres sectors i móns relacionats.
  • MODERNITZAR la indústria de la fusta de Catalunya.
  • ACTUALITZAR els models de producció i distribució de la fusta
  • ENFORTIR la consciència del sector i l’auto-estima professional.
  • INCREMENTAR l’associacionisme professional i empresarial al sector.
  • DIBUIXAR l’eix bàsic d’un projecte estratègic de futur, estructural de sector i de país